...

YOUR MOMENT

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Портрети
  • Деца
  • Мода

Фото заснеман на Рожден ден

Магията на Вечната Обич: Уловени във Вълшебството на вашият Сватбения Ден

Снимани с нас - Рождени Дни

Онур
Мейсън
Димитър
Ванеса

Рождените дни са светли мигове, които отбелязват поредната година от нашия живот, пълна с нови спомени, приключения и радости. Те са символ на растеж, любов и семейни традиции, които заслужават да бъдат запечатани във времето. В „Your Moment Photography“ осъзнаваме колко е важно всеки такъв момент и предлагаме най-висококачествените услуги за заснемане на рожден ден във Варна.

С нашия опитен екип от фотографи, ние се грижим всяка усмивка, всяко пожелание и всяко радостно тържество да бъде уловено в най-добрата му светлина. Нашата мисия е да създаваме спомени, които да отразяват радостта, енергията и емоциите на вашия специален ден.

Предлагаме различни пакети, които включват както фотография, така и видеозаснемане, за да отговорим на всички вашите желания и изисквания. Независимо дали искате спонтанни снимки или по-постановъчни кадри, нашият екип е готов да отговори на всяко ваше предизвикателство.

В „Your Moment Photography“ вярваме, че всеки рожден ден е уникален и заслужава специално внимание. Затова се ангажираме да работим ръка за ръка с вас, за да уловим истинската магия на този ден.

Доверете ни се да бъдем част от вашата рожденна история и да уловим вълшебството на този ден във всяка снимка и видео. За нас е чест да бъдем свидетели на вашата радост и да запечатваме всеки момент от вашето тържество.

Отзиви от клиенти

Когато става дума за празнуване на рожден ден, думите на нашите клиенти са нашата най-голяма награда. Разгледайте отзивите от родители и гости, които са избрали нашите услуги, и убедете се в нашия професионализъм, качество и внимание към всеки детайл. Всяка рожденна история, която улавяме през обектива си, е специална, а вашата заслужава да бъде следващата!

Избрахме "Your Moment Photography" за първия рожден ден на нашата дъщеря и бяхме изключително доволни! Екипът беше толкова внимателен и улови всеки ценен момент от празника. Благодарим ви за невероятните спомени!
Мартина и Боби
Работата на "Your Moment Photography" превзе нашите очаквания! Снимките от рождения ден на дъщеря ни са страхотни и улавят всички моменти на радост и веселие.
Десислава
От самото начало, комуникацията с "Your Moment Photography" беше лесна и гладка. Те уловиха всеки специален момент от рождения ден на сина ни и предоставиха снимки, които ще ценим завинаги
Виктория
Благодарим на "Your Moment Photography" за професионалния подход и качествените снимки от рождения ден на нашия син. Всички гости бяха впечатлени от вашата работа. Препоръчваме ги на всеки!
Стефани и Иван
Бяхме толкова щастливи, че избрахме "Your Moment Photography" за рождения ден на нашия малчуган. Те бяха толкова търпеливи и внимателни, особено с децата. Резултатът беше просто великолепен!
Анелия и Петър
Не мога да изразя колко сме благодарни на "Your Moment Photography" за страхотната работа, която свършиха по време на рождения ден на дъщеря ни. Всичко беше перфектно, от началото до края. Благодарим ви от сърце!
Милена и Николай
Rallitsa Kolarova
Rallitsa Kolarova
2023-11-29
Истината е, че всички думи на света няма да са ми достатъчни, за да опиша колко прекрасни са хората, в екипа на Your Moment Photography! Тази година, на 19ти Август, заснеха моята дълго мечтана сватба, а кадрите, които получих, ме връщат към нея всеки път, в който ги отворя. Буквално не мога да спра да ги гледам. А когато изпратих всичко на гостите от сватбата, те не спряха да повтарят колко прекрасни са снимките и колко добри са фотографите. Всеки знае, че организацията на сватба е нещо доста сложно. Винаги нещо се обърква. Няма да излъжа ако кажа, че ЕДИНСТВЕНОТО, което не се обърка, бяха фото и видео заснемането ни от тях. Направиха деня ни много по-лесен и красив за нас. И не се шегувах, когато им казах, че от тука нататък ще заснемат всяко едно събитие, в нашия живот. Благодаря Ви от все сърце, че направихте този ден НЕЗАБРАВИМ. ❤️❤️❤️
Ellie Krusteva
Ellie Krusteva
2023-06-30
Запечатаха красиви моменти по толкова естествен и ненатрапчив, същевременно артистичен начин! Гъвкави, любезни, професионалисти ❤️ От едни безкрайно благодарни клиенти 🙏
Meglena Petrova
Meglena Petrova
2023-06-13
Творчески поглед, професионален почерк, деликатно и топло отношение! Впечатляващо качество, цветове и кадри! Сърдечно благодарим, Тони и Дидо, че запечатахте незабравимия бал на дъщеря ни в палитра от вълшебни снимки! Бъдете здрави и продължавайте да творите красоти!
Mim К.
Mim К.
2021-09-09
Лесна и бърза комуникация и професионализъм. Чудесна работа, всички снимки от нашето събитие са много хубави. Препоръчвам!
Denitsa Popova
Denitsa Popova
2020-09-02
Благодарим Ви, че бяхте част от нашата сватба и ни помогнахте да запечатаме в красиви снимки нашата любов! 💒 Препоръчваме горещо на всеки, който търси отдадени професионалисти, подхождащи с внимание към детайлите и старание да уловят всяка усмивка! Страхотни сте и нямаме търпение да работим отново заедно за бъдещи събития 💕🥰
Пламена Коцева
Пламена Коцева
2020-03-23
Препоръчвам с две ръце!!! Имаме няколко семейни студийни фотосесии, доверихме им се и за заснемане кръщенето на дъщеричката ни и от цялата работа стана така, че всеки път след като ми изпратеха снимките, дни наред ги прелиствах, и не можех да преценя кои най-много ми харесват, защото всички кадри бяха СТРАХОТНИ! Това наистина са едни прекрасни млади, амбициозни, идейни и слънчеви хора! Отношението им към децата е толкова мило, винаги с усмивка... Много внимателни, много търпеливи! В това море от фотографи, мисля, че е важно човек да успее да открие онези, които не просто "снимат" дадено събитие а-ла репортаж, а наистина успяват да уловят и преживеят най-личните и красиви емоции на хората.
Sophia Capulet
Sophia Capulet
2020-03-06
Уникален екип, усмихнати и чаровни, много много талантливи, и с умението да предразполагат хората пред обектива да бъдат естествени и да се чувстват като у дома си. Много успехи и дерзайте.
Plamena Nikolova
Plamena Nikolova
2020-03-06
Много мили и слънчеви хора! Аз и моето семейство сме благодарни за прекрасното отношение и професионализъм!

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Тук ще предоставим отговори на често срещаните въпроси, които родители и гости ни задават относно заснемането на Рожден Ден тържествата.

Можете да се свържете с нас чрез телефон, имейл или чрез формата за контакт на нашия уебсайт. След като потвърдим наличността на вашата дата, ще обсъдим подробностите.

  • Цените ни зависят от продължителността на заснемането и допълнителните услуги, които желаете. Моля, свържете се с нас за по-подробна информация и индивидуална оферта.

Обикновено обработката на снимките отнема между 2 и 4 седмици, но този период може да варира в зависимост от сезона и обема на работа.

  • Да, предлагаме пакети, които включват както фотография, така и видеозаснемане, за да уловим всеки момент от вашето специално събитие.

ЧЗВ 5:

Разбира се! Винаги работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантираме, че крайният продукт отговаря напълно на техните очаквания.

Провеждаме предварителна среща с клиента, за да обсъдим всички детайли, стил и специфични желания. Това ни помага да се подготвим най-добре и да уловим вашата уникална история.

Направи запитване за Кръщене

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.