...

YOUR MOMENT

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Портрети
  • Деца
  • Мода

Фото заснеман на Рожден ден

Магията на Вечната Обич: Уловени във Вълшебството на вашият Сватбения Ден

Рождените дни са светли мигове, които отбелязват поредната година от нашия живот, пълна с нови спомени, приключения и радости. Те са символ на растеж, любов и семейни традиции, които заслужават да бъдат запечатани във времето. В „Your Moment Photography“ осъзнаваме колко е важно всеки такъв момент и предлагаме най-висококачествените услуги за заснемане на рожден ден във Варна.

С нашия опитен екип от фотографи, ние се грижим всяка усмивка, всяко пожелание и всяко радостно тържество да бъде уловено в най-добрата му светлина. Нашата мисия е да създаваме спомени, които да отразяват радостта, енергията и емоциите на вашия специален ден.

Предлагаме различни пакети, които включват както фотография, така и видеозаснемане, за да отговорим на всички вашите желания и изисквания. Независимо дали искате спонтанни снимки или по-постановъчни кадри, нашият екип е готов да отговори на всяко ваше предизвикателство.

В „Your Moment Photography“ вярваме, че всеки рожден ден е уникален и заслужава специално внимание. Затова се ангажираме да работим ръка за ръка с вас, за да уловим истинската магия на този ден.

Доверете ни се да бъдем част от вашата рожденна история и да уловим вълшебството на този ден във всяка снимка и видео. За нас е чест да бъдем свидетели на вашата радост и да запечатваме всеки момент от вашето тържество.

Снимани с нас - Рождени Дни

Кръщене 2022
Портрети 2022
Велина и Димитрис
Дени и Ванко

Сватбената История на Дени и Ванко: Едно Незабравимо Пътешествие към Любовта
 

В един топъл и слънчев пролетен ден, сред разцъфт...

Дениса и Николай

Дениса и Николай: Любовта, Която Преодолява Времето и Разстоянието
 

В сърцето на старинния град, сред каменни улички и стари зд...

Жени и Ванко

Отзиви от клиенти

Когато става дума за празнуване на рожден ден, думите на нашите клиенти са нашата най-голяма награда. Разгледайте отзивите от родители и гости, които са избрали нашите услуги, и убедете се в нашия професионализъм, качество и внимание към всеки детайл. Всяка рожденна история, която улавяме през обектива си, е специална, а вашата заслужава да бъде следващата!

Избрахме "Your Moment Photography" за първия рожден ден на нашата дъщеря и бяхме изключително доволни! Екипът беше толкова внимателен и улови всеки ценен момент от празника. Благодарим ви за невероятните спомени!
Мартина и Боби
Работата на "Your Moment Photography" превзе нашите очаквания! Снимките от рождения ден на дъщеря ни са страхотни и улавят всички моменти на радост и веселие.
Десислава
От самото начало, комуникацията с "Your Moment Photography" беше лесна и гладка. Те уловиха всеки специален момент от рождения ден на сина ни и предоставиха снимки, които ще ценим завинаги
Виктория
Благодарим на "Your Moment Photography" за професионалния подход и качествените снимки от рождения ден на нашия син. Всички гости бяха впечатлени от вашата работа. Препоръчваме ги на всеки!
Стефани и Иван
Бяхме толкова щастливи, че избрахме "Your Moment Photography" за рождения ден на нашия малчуган. Те бяха толкова търпеливи и внимателни, особено с децата. Резултатът беше просто великолепен!
Анелия и Петър
Не мога да изразя колко сме благодарни на "Your Moment Photography" за страхотната работа, която свършиха по време на рождения ден на дъщеря ни. Всичко беше перфектно, от началото до края. Благодарим ви от сърце!
Милена и Николай

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Тук ще предоставим отговори на често срещаните въпроси, които родители и гости ни задават относно заснемането на Рожден Ден тържествата.

Можете да се свържете с нас чрез телефон, имейл или чрез формата за контакт на нашия уебсайт. След като потвърдим наличността на вашата дата, ще обсъдим подробностите.

  • Цените ни зависят от продължителността на заснемането и допълнителните услуги, които желаете. Моля, свържете се с нас за по-подробна информация и индивидуална оферта.

Обикновено обработката на снимките отнема между 2 и 4 седмици, но този период може да варира в зависимост от сезона и обема на работа.

  • Да, предлагаме пакети, които включват както фотография, така и видеозаснемане, за да уловим всеки момент от вашето специално събитие.

ЧЗВ 5:

Разбира се! Винаги работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантираме, че крайният продукт отговаря напълно на техните очаквания.

Провеждаме предварителна среща с клиента, за да обсъдим всички детайли, стил и специфични желания. Това ни помага да се подготвим най-добре и да уловим вашата уникална история.

Направи запитване за Кръщене

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.