...

YOUR MOMENT

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Портрети
  • Деца
  • Мода

Сватби

Специални Моменти от Вашия Сватбен Ден с Your Moment

В „Your Moment“ ние ценим уникалността и красотата на всеки сватбен ден. Разбираме, че това е един от най-специалните и вълнуващи моменти в живота ви, и затова сме тук, за да уловим всеки ценен миг, всяка усмивка и всяка сълза на радост. Нашата мисия е да превърнем вашите най-ценни моменти в безсмъртни спомени, които ще ви съпровождат през целия ви живот. Със сърце и душа се отдаваме на заснемането на вашата сватбена история, като всяка снимка и видео клип стават част от вашата обща приказка

Велина и Димитрис
Дени и Ванко

Сватбената История на Дени и Ванко: Едно Незабравимо Пътешествие към Любовта
 

В един топъл и слънчев пролетен ден, сред разцъфт...

Дениса и Николай

Дениса и Николай: Любовта, Която Преодолява Времето и Разстоянието
 

В сърцето на старинния град, сред каменни улички и стари зд...

Жени и Ванко
Наталия и Калоян
Свитлана и Николай

След като сте се насладили на нашата галерия, искаме да ви заведем още по-дълбоко в света на сватбената фотография и видеография, който ние, в „Your Moment“, създаваме с голямо внимание и грижа. Ние вярваме, че всеки двама влюбени имат своя уникална история, която заслужава да бъде разказана по най-красивия и автентичен начин. Нашите снимки и видеа не са просто визуални изображения – те са вратата към вашите спомени, към моментите, които искате да помните завинаги. Нека заедно да сътворим нещо, което ще бъде повече от просто спомен – нека създадем вашата вечна история.

Направи запитване за твоя Сватбен ден

Ако сте готови да започнем това вълнуващо пътешествие заедно и да създадем нещо невероятно, моля, попълнете формата по-долу с вашите данни и информация за предстоящото събитие. Наш екип ще се свърже с вас възможно най-скоро, за да обсъдим вашите идеи, визии и всичко, което ви вълнува. Вашите спомени са ценни и ние сме тук, за да ви помогнем да ги запазите завинаги. Нека заедно да превърнем вашите мечти в реалност и да създадем история, която ще бъде разказвана още години напред.

Ellie Krusteva
Ellie Krusteva
2023-06-30
Запечатаха красиви моменти по толкова естествен и ненатрапчив, същевременно артистичен начин! Гъвкави, любезни, професионалисти ❤️ От едни безкрайно благодарни клиенти 🙏
Meglena Petrova
Meglena Petrova
2023-06-13
Творчески поглед, професионален почерк, деликатно и топло отношение! Впечатляващо качество, цветове и кадри! Сърдечно благодарим, Тони и Дидо, че запечатахте незабравимия бал на дъщеря ни в палитра от вълшебни снимки! Бъдете здрави и продължавайте да творите красоти!
Mim К.
Mim К.
2021-09-09
Лесна и бърза комуникация и професионализъм. Чудесна работа, всички снимки от нашето събитие са много хубави. Препоръчвам!
Denitsa Popova
Denitsa Popova
2020-09-02
Благодарим Ви, че бяхте част от нашата сватба и ни помогнахте да запечатаме в красиви снимки нашата любов! 💒 Препоръчваме горещо на всеки, който търси отдадени професионалисти, подхождащи с внимание към детайлите и старание да уловят всяка усмивка! Страхотни сте и нямаме търпение да работим отново заедно за бъдещи събития 💕🥰
Пламена Коцева
Пламена Коцева
2020-03-23
Препоръчвам с две ръце!!! Имаме няколко семейни студийни фотосесии, доверихме им се и за заснемане кръщенето на дъщеричката ни и от цялата работа стана така, че всеки път след като ми изпратеха снимките, дни наред ги прелиствах, и не можех да преценя кои най-много ми харесват, защото всички кадри бяха СТРАХОТНИ! Това наистина са едни прекрасни млади, амбициозни, идейни и слънчеви хора! Отношението им към децата е толкова мило, винаги с усмивка... Много внимателни, много търпеливи! В това море от фотографи, мисля, че е важно човек да успее да открие онези, които не просто "снимат" дадено събитие а-ла репортаж, а наистина успяват да уловят и преживеят най-личните и красиви емоции на хората.
Sophia Capulet
Sophia Capulet
2020-03-06
Уникален екип, усмихнати и чаровни, много много талантливи, и с умението да предразполагат хората пред обектива да бъдат естествени и да се чувстват като у дома си. Много успехи и дерзайте.
Plamena Nikolova
Plamena Nikolova
2020-03-06
Много мили и слънчеви хора! Аз и моето семейство сме благодарни за прекрасното отношение и професионализъм!
Plamena Ilieva
Plamena Ilieva
2020-03-06
Страхотни професионалисти! Предразполагат чудесно за снимки и декорите са винаги много готини. Препоръчвам ги с 2 ръце, всеки декември сме при тях за коледната ни семейна фото сесия. 🙂
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.