...

YOUR MOMENT

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Портрети
  • Деца
  • Мода

Видео и фото заснемане
на Сватбен ден

Магията на Вечната Обич: Уловени във Вълшебството на вашият Сватбения Ден

Снимани с нас - Сватби

Рали и Цецо
Велина и Димитрис
Булка и младоженец показват халки, сватба в пещера, Your Moment photography.
Дени и Ванко
Дениса и Николай
Жени и Ванко
Наталия и Калоян

Сватбеният ден е един от най-важните и незабравими моменти в живота на всяка двойка. Той е пълен с емоции, радост, смях и любов, които заслужават да бъдат уловени и запазени завинаги. В „Your Moment Photography“ разбираме значимостта на този специален ден и се стремим да предоставим най-висококачествените услуги за заснемане на сватбен ден във Варна.

С нашата професионална екипа от фотографи и оператори, ние се грижим всяка детайл, всяка усмивка и всяка сълза на радост да бъдат уловени с перфекция. Нашата цел е да създадем вечни спомени, които да отразяват естествената красота и емоционалната дълбочина на вашата сватба.

Предлагаме разнообразие от пакети, които включват както фотография, така и видеозаснемане, за да удовлетворим всички вашите нужди и предпочитания. Независимо дали предпочитате кандидни снимки или традиционни портрети, нашият екип е обучен да работи с внимание към детайла и креативен подход.

В „Your Moment Photography“ ние вярваме, че всяка сватба е уникална и заслужава индивидуален подход. Затова работим ръка за ръка с вас, за да разберем вашите визии и желания, и да ги превърнем в реалност.

Позволете ни да бъдем част от вашата сватбена приказка и да уловим магията на вашата любов във всяка снимка и клип. За нас е привилегия да бъдем свидетели на вашата радост и да запечатваме всеки момент от вашата сватба.

Фотозаснемане на сватбен ден

Видеозаснемане на сватбен ден

Фото и Видеозаснемане на сватбен ден

Отзиви от клиенти

Когато става дума за вашата сватба, мнението на нашите клиенти говори най-силно. Разгледайте отзивите на нашите сватбени двойки и убедете се в нашия професионализъм, качество и усет към детайла. Всяка история, която разказваме през обектива си, е уникална, а вашата заслужава да бъде следващата!

Благодарим на 'Your Moment Photography' за невероятните снимки от нашия сватбен ден! Всеки кадър пренася емоцията и радостта, която изпитвахме. Професионализъм и внимание към детайла!
Марина и Георги
Изборът на 'Your Moment' за нашия сватбен фотограф беше най-доброто решение! Снимките са страхотни и улавят всички специални моменти от нашия ден.
Димитър и Стефани:
От самото начало до края, работата с 'Your Moment' беше удоволствие. Снимките от сватбата ни са повече от това, което бяхме очаквали - те са истинско произведение на изкуството!
Пламен
Не мога да изразя колко съм доволна от услугите на 'Your Moment'. Снимките от сватбата ни са просто перфектни. Всеки момент е уловен с такава изкуственост!
Ивана
Благодаря ви за това, че направихте нашия сватбен ден още по-незабравим с тези страхотни снимки. Всичко беше изпълнено с голяма професионалност и заслужава всяка стотинка!
Александра
Сърдечни благодарности към 'Your Moment' за чудесните снимки от нашия сватбен ден. Всеки кадър е със страст и любов, и ние не можем да бъдем по-доволни!
Виктория и Николай
Rallitsa Kolarova
Rallitsa Kolarova
2023-11-29
Истината е, че всички думи на света няма да са ми достатъчни, за да опиша колко прекрасни са хората, в екипа на Your Moment Photography! Тази година, на 19ти Август, заснеха моята дълго мечтана сватба, а кадрите, които получих, ме връщат към нея всеки път, в който ги отворя. Буквално не мога да спра да ги гледам. А когато изпратих всичко на гостите от сватбата, те не спряха да повтарят колко прекрасни са снимките и колко добри са фотографите. Всеки знае, че организацията на сватба е нещо доста сложно. Винаги нещо се обърква. Няма да излъжа ако кажа, че ЕДИНСТВЕНОТО, което не се обърка, бяха фото и видео заснемането ни от тях. Направиха деня ни много по-лесен и красив за нас. И не се шегувах, когато им казах, че от тука нататък ще заснемат всяко едно събитие, в нашия живот. Благодаря Ви от все сърце, че направихте този ден НЕЗАБРАВИМ. ❤️❤️❤️
Ellie Krusteva
Ellie Krusteva
2023-06-30
Запечатаха красиви моменти по толкова естествен и ненатрапчив, същевременно артистичен начин! Гъвкави, любезни, професионалисти ❤️ От едни безкрайно благодарни клиенти 🙏
Meglena Petrova
Meglena Petrova
2023-06-13
Творчески поглед, професионален почерк, деликатно и топло отношение! Впечатляващо качество, цветове и кадри! Сърдечно благодарим, Тони и Дидо, че запечатахте незабравимия бал на дъщеря ни в палитра от вълшебни снимки! Бъдете здрави и продължавайте да творите красоти!
Mim К.
Mim К.
2021-09-09
Лесна и бърза комуникация и професионализъм. Чудесна работа, всички снимки от нашето събитие са много хубави. Препоръчвам!
Denitsa Popova
Denitsa Popova
2020-09-02
Благодарим Ви, че бяхте част от нашата сватба и ни помогнахте да запечатаме в красиви снимки нашата любов! 💒 Препоръчваме горещо на всеки, който търси отдадени професионалисти, подхождащи с внимание към детайлите и старание да уловят всяка усмивка! Страхотни сте и нямаме търпение да работим отново заедно за бъдещи събития 💕🥰
Пламена Коцева
Пламена Коцева
2020-03-23
Препоръчвам с две ръце!!! Имаме няколко семейни студийни фотосесии, доверихме им се и за заснемане кръщенето на дъщеричката ни и от цялата работа стана така, че всеки път след като ми изпратеха снимките, дни наред ги прелиствах, и не можех да преценя кои най-много ми харесват, защото всички кадри бяха СТРАХОТНИ! Това наистина са едни прекрасни млади, амбициозни, идейни и слънчеви хора! Отношението им към децата е толкова мило, винаги с усмивка... Много внимателни, много търпеливи! В това море от фотографи, мисля, че е важно човек да успее да открие онези, които не просто "снимат" дадено събитие а-ла репортаж, а наистина успяват да уловят и преживеят най-личните и красиви емоции на хората.
Sophia Capulet
Sophia Capulet
2020-03-06
Уникален екип, усмихнати и чаровни, много много талантливи, и с умението да предразполагат хората пред обектива да бъдат естествени и да се чувстват като у дома си. Много успехи и дерзайте.
Plamena Nikolova
Plamena Nikolova
2020-03-06
Много мили и слънчеви хора! Аз и моето семейство сме благодарни за прекрасното отношение и професионализъм!

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Тук ще предоставим отговори на често срещаните въпроси, които бъдещите брачни двойки ни задават относно заснемането на техния сватбен ден.

Можете да се свържете с нас директно чрез телефон, имейл или чрез формата за контакт на нашия уебсайт. След като потвърдим наличността на вашата дата, ще обсъдим подробностите.

Цените ни зависят от продължителността на заснемането, локацията и допълнителните услуги, които желаете. Моля, свържете се с нас за по-подробна информация и индивидуална оферта.

Обикновено обработката на снимките отнема между 4 и 6 седмици, но този период може да варира в зависимост от сезона и обема на работа.

Обикновено обработката и доставката на снимките отнемат между 4 и 6 седмици, но този период може да варира в зависимост от сезона и обема на работа.

Разбира се! Винаги работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантираме, че крайният продукт отговаря напълно на техните очаквания.

Провеждаме предварителна среща с двойката, за да обсъдим всички детайли, стил и специфични желания. Това ни помага да се подготвим най-добре и да уловим вашата уникална история.

Направи запитване за Кръщене

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.