...

YOUR MOMENT

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Портрети
  • Деца
  • Мода

Заснемане на Кръщене

Магията на Първите Моменти: Как Уловихме Вълшебството на Кръщенетата през Обектива

Снимани с нас - Кръщенета

В света на фотографията и видеозаснемането, всеки кадър разказва уникална история, особено когато става въпрос за такива вълнуващи и емоционални моменти като кръщенето. В „Your Moment“ ние гордеем се с умението си да улавяме и запечатваме тези мигове, превръщайки ги във вечни спомени, които семействата могат да съхраняват и споделят през годините. Нашата мисия е да създаваме визуални разкази, които да докосват сърцата и душите на хората, като в същото време отдаваме почит към традициите и ценностите, които са в основата на всеки тържествен повод като кръщене. Чрез комбинацията от професионална фотография и видео продукция, ние стремим да представим всеки един момент в неговата пълноценна красота и емоционална дълбочина. Без значение дали става въпрос за първата усмивка на вашето дете, нежния поглед на майката или радостните усмивки на поканените гости, нашият екип от експерти по фотография и видеозаснемане е тук, за да улови всеки един от тези моменти с несравнимо майсторство и креативност. В „Your Moment“ ние вярваме, че всяка история е стойностна и заслужава да бъде разказана по най-красивия и автентичен начин възможен.

Стилиян
Сава Лука
Ники
Ивайла
Виктор
Анджела
Rallitsa Kolarova
Rallitsa Kolarova
2023-11-29
Истината е, че всички думи на света няма да са ми достатъчни, за да опиша колко прекрасни са хората, в екипа на Your Moment Photography! Тази година, на 19ти Август, заснеха моята дълго мечтана сватба, а кадрите, които получих, ме връщат към нея всеки път, в който ги отворя. Буквално не мога да спра да ги гледам. А когато изпратих всичко на гостите от сватбата, те не спряха да повтарят колко прекрасни са снимките и колко добри са фотографите. Всеки знае, че организацията на сватба е нещо доста сложно. Винаги нещо се обърква. Няма да излъжа ако кажа, че ЕДИНСТВЕНОТО, което не се обърка, бяха фото и видео заснемането ни от тях. Направиха деня ни много по-лесен и красив за нас. И не се шегувах, когато им казах, че от тука нататък ще заснемат всяко едно събитие, в нашия живот. Благодаря Ви от все сърце, че направихте този ден НЕЗАБРАВИМ. ❤️❤️❤️
Ellie Krusteva
Ellie Krusteva
2023-06-30
Запечатаха красиви моменти по толкова естествен и ненатрапчив, същевременно артистичен начин! Гъвкави, любезни, професионалисти ❤️ От едни безкрайно благодарни клиенти 🙏
Meglena Petrova
Meglena Petrova
2023-06-13
Творчески поглед, професионален почерк, деликатно и топло отношение! Впечатляващо качество, цветове и кадри! Сърдечно благодарим, Тони и Дидо, че запечатахте незабравимия бал на дъщеря ни в палитра от вълшебни снимки! Бъдете здрави и продължавайте да творите красоти!
Mim К.
Mim К.
2021-09-09
Лесна и бърза комуникация и професионализъм. Чудесна работа, всички снимки от нашето събитие са много хубави. Препоръчвам!
Denitsa Popova
Denitsa Popova
2020-09-02
Благодарим Ви, че бяхте част от нашата сватба и ни помогнахте да запечатаме в красиви снимки нашата любов! 💒 Препоръчваме горещо на всеки, който търси отдадени професионалисти, подхождащи с внимание към детайлите и старание да уловят всяка усмивка! Страхотни сте и нямаме търпение да работим отново заедно за бъдещи събития 💕🥰
Пламена Коцева
Пламена Коцева
2020-03-23
Препоръчвам с две ръце!!! Имаме няколко семейни студийни фотосесии, доверихме им се и за заснемане кръщенето на дъщеричката ни и от цялата работа стана така, че всеки път след като ми изпратеха снимките, дни наред ги прелиствах, и не можех да преценя кои най-много ми харесват, защото всички кадри бяха СТРАХОТНИ! Това наистина са едни прекрасни млади, амбициозни, идейни и слънчеви хора! Отношението им към децата е толкова мило, винаги с усмивка... Много внимателни, много търпеливи! В това море от фотографи, мисля, че е важно човек да успее да открие онези, които не просто "снимат" дадено събитие а-ла репортаж, а наистина успяват да уловят и преживеят най-личните и красиви емоции на хората.
Sophia Capulet
Sophia Capulet
2020-03-06
Уникален екип, усмихнати и чаровни, много много талантливи, и с умението да предразполагат хората пред обектива да бъдат естествени и да се чувстват като у дома си. Много успехи и дерзайте.
Plamena Nikolova
Plamena Nikolova
2020-03-06
Много мили и слънчеви хора! Аз и моето семейство сме благодарни за прекрасното отношение и професионализъм!

Отзиви от клиенти

В тази част можем да споделим благодарностите и думите на уважение от нашите клиенти, които са избрали нас да уловим емоциите и специалните моменти от кръщенетата на техните деца.

Благодарим от сърце на 'Your Moment' за невероятните снимки от кръщенето на нашия син. Всеки кадър е пълен с емоция и радост!
Мария и Георги
С благодарност към екипа на 'Your Moment' за невероятните спомени, които уловихте от кръщенето на нашия малки принц. Вашата професионалност и внимание към детайла са безподобни!
Лилия и Иван
Вашата работа е изкуство! Снимките от кръщенето са уникални и вълшебни. Вие сте уловили всеки специален момент от този важен ден за нас!
Анелия
Професионализъм и внимание към детайла! Снимките от кръщенето са просто уникални и вълшебни. Благодарим ви за всичко!
Иван и Стефани
Благодаря ви за страхотните снимки и видео от кръщенето на дъщеря ми. Всичко беше перфектно - от общуването с вас до крайния резултат!
Маргарита
Сърдечни благодарности към 'Your Moment' за чудесните снимки и видео, които направихте по време на кръщенето на нашия син. Всичко беше изпълнено професионално и с голямо внимание към детайла!
Виктория и Димитър

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Тук ще отговорим на някои от най-често задаваните въпроси, които получаваме от нашите клиенти относно фотосесиите на кръщенета.

Можете да се свържете с нас директно чрез телефон, имейл или чрез формата за контакт на нашия уебсайт. От там ще обсъдим вашите нужди и ще потвърдим наличността на вашата предпочитана дата.

Цените за фотосесия на кръщене зависят от различни фактори, като продължителност, локация и допълнителни услуги. Моля, свържете се с нас за по-подробна информация и персонализирана оферта.

Нашето творчество се фокусира върху естествената и автентична красота на момента, като съчетаваме кандидни и поставени кадри, за да уловим есенцията на всеки специален повод.

Обикновено обработката и доставката на снимките отнемат между 4 и 6 седмици, но този период може да варира в зависимост от сезона и обема на работа.

Да, ние обичаме да включваме нашите клиенти в процеса на селекция и обработка, за да гарантираме, че крайният продукт отговаря напълно на техните очаквания и желания.

Да, предлагаме различни пакети, които могат да включват както фотография, така и видеозаснемане, за да уловим всеки момент от вашето специално събитие в пълен обем.

В „Your Moment“ ние ценим и уважаваме възможността да бъдем част от вашите специални моменти. Всяко кръщене е уникално и ние се стремим да уловим емоциите, радостта и светлината, които присъстват в този тържествен ден. Благодарим ви, че ни доверявате вашите най-ценни спомени!

Направи запитване за Кръщене

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.