...

YOUR MOMENT

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Портрети
  • Деца
  • Мода

Видео и фото заснемане
на Коледен ден

Вълшебството на Коледния Дух: Уловени в Блясъка на Вашия Празничен Ден

Снимани с нас - Коледни фотосесии

Мария
Коко и Вики
Искра - Коко и Вики
Теди, Митко и Рони
Искрена Симеонова - Крис
Михаела Костова - Нора

Коледната фотосесия е магичен момент, изпълнен с уют, топлина и семейна любов. В „Your Moment Photography“ разбираме значението на тези специални мигове и се стремим да предоставим най-висококачествени услуги за заснемане на коледния дух във Варна.

С нашата професионална екипа от фотографи, ние гарантираме, че всеки смях, всяка усмивка и радостният блясък в очите на децата ще бъдат уловени с перфекция. Целта ни е да създадем вечни спомени, които отразяват коледната атмосфера и емоционалната топлина на този празник.

Предлагаме разнообразие от пакети за коледни фотосесии, включващи както портретна фотография, така и кандидни моменти. Нашият екип работи с внимание към детайла и креативен подход, за да улови уникалността и вълшебството на вашето семейно тържество.

В „Your Moment Photography“ вярваме, че всяка коледна фотосесия е уникална и заслужава индивидуален подход. Затова работим близо с вас, за да разберем вашите визии и желания, и да ги превърнем в реалност.

Позволете ни да уловим магията на Коледа във всяка снимка и да запечатаме радостта и топлината на този празник във вашето семейство.

Отзиви от клиенти

Когато става дума за вашата коледна фотосесия, отзивите на нашите клиенти са най-ценни. Разгледайте мненията на семействата, които сме заснемали, и се убедете в нашия професионализъм, внимание към детайла и способността ни да улавяме коледния дух. Всяка коледна история, която разказваме през обектива си, е неповторима, а вашата заслужава да бъде уловена и запомнена завинаги!

Благодарим на Your Moment Photography за невероятните коледни снимки! Всяка кадър беше изпълнен с топлина и радост
Марина и Георги
Изключително професионализъм и креативност. Коледните снимки изглеждат като от приказка!
Димитър и Стефани:
Не можем да бъдем по-доволни от резултата. Снимките са просто вълшебни и са перфектен спомен от Коледа
Пламен
Прекрасно преживяване! Фотографите бяха толкова внимателни и уловиха всеки ценен момент от нашето коледно събиране
Ивана
Your Moment Photography направиха нашата коледна фотосесия незабравима. Уловиха перфектно атмосферата на празника!
Александра
Изключителен усет към детайла. Фотографите бяха търпеливи и предразполагащи, което направи цялото преживяване още по-приятно
Виктория и Николай
Rallitsa Kolarova
Rallitsa Kolarova
2023-11-29
Истината е, че всички думи на света няма да са ми достатъчни, за да опиша колко прекрасни са хората, в екипа на Your Moment Photography! Тази година, на 19ти Август, заснеха моята дълго мечтана сватба, а кадрите, които получих, ме връщат към нея всеки път, в който ги отворя. Буквално не мога да спра да ги гледам. А когато изпратих всичко на гостите от сватбата, те не спряха да повтарят колко прекрасни са снимките и колко добри са фотографите. Всеки знае, че организацията на сватба е нещо доста сложно. Винаги нещо се обърква. Няма да излъжа ако кажа, че ЕДИНСТВЕНОТО, което не се обърка, бяха фото и видео заснемането ни от тях. Направиха деня ни много по-лесен и красив за нас. И не се шегувах, когато им казах, че от тука нататък ще заснемат всяко едно събитие, в нашия живот. Благодаря Ви от все сърце, че направихте този ден НЕЗАБРАВИМ. ❤️❤️❤️
Ellie Krusteva
Ellie Krusteva
2023-06-30
Запечатаха красиви моменти по толкова естествен и ненатрапчив, същевременно артистичен начин! Гъвкави, любезни, професионалисти ❤️ От едни безкрайно благодарни клиенти 🙏
Meglena Petrova
Meglena Petrova
2023-06-13
Творчески поглед, професионален почерк, деликатно и топло отношение! Впечатляващо качество, цветове и кадри! Сърдечно благодарим, Тони и Дидо, че запечатахте незабравимия бал на дъщеря ни в палитра от вълшебни снимки! Бъдете здрави и продължавайте да творите красоти!
Mim К.
Mim К.
2021-09-09
Лесна и бърза комуникация и професионализъм. Чудесна работа, всички снимки от нашето събитие са много хубави. Препоръчвам!
Denitsa Popova
Denitsa Popova
2020-09-02
Благодарим Ви, че бяхте част от нашата сватба и ни помогнахте да запечатаме в красиви снимки нашата любов! 💒 Препоръчваме горещо на всеки, който търси отдадени професионалисти, подхождащи с внимание към детайлите и старание да уловят всяка усмивка! Страхотни сте и нямаме търпение да работим отново заедно за бъдещи събития 💕🥰
Пламена Коцева
Пламена Коцева
2020-03-23
Препоръчвам с две ръце!!! Имаме няколко семейни студийни фотосесии, доверихме им се и за заснемане кръщенето на дъщеричката ни и от цялата работа стана така, че всеки път след като ми изпратеха снимките, дни наред ги прелиствах, и не можех да преценя кои най-много ми харесват, защото всички кадри бяха СТРАХОТНИ! Това наистина са едни прекрасни млади, амбициозни, идейни и слънчеви хора! Отношението им към децата е толкова мило, винаги с усмивка... Много внимателни, много търпеливи! В това море от фотографи, мисля, че е важно човек да успее да открие онези, които не просто "снимат" дадено събитие а-ла репортаж, а наистина успяват да уловят и преживеят най-личните и красиви емоции на хората.
Sophia Capulet
Sophia Capulet
2020-03-06
Уникален екип, усмихнати и чаровни, много много талантливи, и с умението да предразполагат хората пред обектива да бъдат естествени и да се чувстват като у дома си. Много успехи и дерзайте.
Plamena Nikolova
Plamena Nikolova
2020-03-06
Много мили и слънчеви хора! Аз и моето семейство сме благодарни за прекрасното отношение и професионализъм!

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Тук ще предоставим отговори на често срещаните въпроси, които бъдещите брачни двойки ни задават относно заснемането на техния сватбен ден.

Можете да се свържете с нас директно чрез телефон, имейл или чрез формата за контакт на нашия уебсайт. След като потвърдим наличността на вашата дата, ще обсъдим подробностите.

Обикновено фотосесиите траят около 1-2 часа, но това може да варира в зависимост от пакета, който сте избрали.

Цените варират в зависимост от избрания пакет и услуги. Детайли можете да намерите на нашия уебсайт или да ни попитате директно.

Фотосесиите могат да бъдат на открито или в нашето студио, в зависимост от вашите предпочитания и времето.

Препоръчително е да резервирате поне няколко седмици предварително, за да сте сигурни, че ще има свободни дати.

Да, домашни любимци са добре дошли! Уведомете ни предварително, за да можем да се подготвим.

Направи запитване за Кръщене

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.