...

YOUR MOMENT

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Портрети
  • Деца
  • Мода

Фото и Видео заснемане на Бременност

Чарът на Наследствената Красота: Уловени в Благословията на Вашата Бременна Фотосесия

Заснети в Очакване: Вълшебните Моменти на Вашата Бременна Фотосесия

Тони
Кристина
Деница

Бременността е време на очакване и чудо, изпълнено с нежни моменти и уникална красота. В „Your Moment Photography“ разбираме специалната атмосфера на този етап от живота и предлагаме висококачествени фотосесии за бременни във Варна.

Нашите опитни фотографи са майстори в улавянето на нежните емоции, очакването и радостта на бъдещите родители. Целим да създадем вечни спомени, които да отразяват тази уникална фаза от живота ви.

Предлагаме разнообразие от пакети, включващи както фотография, така и видеозаснемане, за да отговорим на вашите индивидуални желания. Било то естествени кадри на открито или стилизирани сесии в студио, нашият екип е готов да създаде незабравими изображения.

В „Your Moment Photography“ се стремим да превърнем всяка бременна фотосесия в незабравимо изживяване, заснемайки магията и красотата на този специален момент в живота ви.

Отзиви от клиенти

Когато става дума за улавяне на магията на бременността, отзивите на нашите клиентки са нашата най-голяма гордост. Прочетете мненията на бъдещи майки, които са избрали нашите фотосесии, и убедете се в нашия професионализъм, качество и внимание към всеки специален момент. Всяка история на бременността, която заснемаме, е уникална, и вашата заслужава да бъде уловена в наш обектив!

Фотосесията по време на бременността беше невероятно изживяване. Фотографът беше много внимателен и усетен!
Мая и Боби
Невероятен професионализъм и креативност! Вашите фотографии направиха моята бременност още по-специална.
Криси
Вашата работа превърна моята бременност в изкуство. Благодаря за незабравимите спомени!
Николета
Снимките от бременността са страхотни, уловили са всеки чувствен и нежен момент. Благодаря ви!
Стефания и Иван
Всеки кадър от бременната фотосесия е изпълнен с любов и топлина. Не можем да бъдем по-доволни!
Лора и Коки
Обожавам снимките от бременната ми фотосесия. Толкова емоционални и красиви - истинско съкровище!
Марая и Ники
Rallitsa Kolarova
Rallitsa Kolarova
2023-11-29
Истината е, че всички думи на света няма да са ми достатъчни, за да опиша колко прекрасни са хората, в екипа на Your Moment Photography! Тази година, на 19ти Август, заснеха моята дълго мечтана сватба, а кадрите, които получих, ме връщат към нея всеки път, в който ги отворя. Буквално не мога да спра да ги гледам. А когато изпратих всичко на гостите от сватбата, те не спряха да повтарят колко прекрасни са снимките и колко добри са фотографите. Всеки знае, че организацията на сватба е нещо доста сложно. Винаги нещо се обърква. Няма да излъжа ако кажа, че ЕДИНСТВЕНОТО, което не се обърка, бяха фото и видео заснемането ни от тях. Направиха деня ни много по-лесен и красив за нас. И не се шегувах, когато им казах, че от тука нататък ще заснемат всяко едно събитие, в нашия живот. Благодаря Ви от все сърце, че направихте този ден НЕЗАБРАВИМ. ❤️❤️❤️
Ellie Krusteva
Ellie Krusteva
2023-06-30
Запечатаха красиви моменти по толкова естествен и ненатрапчив, същевременно артистичен начин! Гъвкави, любезни, професионалисти ❤️ От едни безкрайно благодарни клиенти 🙏
Meglena Petrova
Meglena Petrova
2023-06-13
Творчески поглед, професионален почерк, деликатно и топло отношение! Впечатляващо качество, цветове и кадри! Сърдечно благодарим, Тони и Дидо, че запечатахте незабравимия бал на дъщеря ни в палитра от вълшебни снимки! Бъдете здрави и продължавайте да творите красоти!
Mim К.
Mim К.
2021-09-09
Лесна и бърза комуникация и професионализъм. Чудесна работа, всички снимки от нашето събитие са много хубави. Препоръчвам!
Denitsa Popova
Denitsa Popova
2020-09-02
Благодарим Ви, че бяхте част от нашата сватба и ни помогнахте да запечатаме в красиви снимки нашата любов! 💒 Препоръчваме горещо на всеки, който търси отдадени професионалисти, подхождащи с внимание към детайлите и старание да уловят всяка усмивка! Страхотни сте и нямаме търпение да работим отново заедно за бъдещи събития 💕🥰
Пламена Коцева
Пламена Коцева
2020-03-23
Препоръчвам с две ръце!!! Имаме няколко семейни студийни фотосесии, доверихме им се и за заснемане кръщенето на дъщеричката ни и от цялата работа стана така, че всеки път след като ми изпратеха снимките, дни наред ги прелиствах, и не можех да преценя кои най-много ми харесват, защото всички кадри бяха СТРАХОТНИ! Това наистина са едни прекрасни млади, амбициозни, идейни и слънчеви хора! Отношението им към децата е толкова мило, винаги с усмивка... Много внимателни, много търпеливи! В това море от фотографи, мисля, че е важно човек да успее да открие онези, които не просто "снимат" дадено събитие а-ла репортаж, а наистина успяват да уловят и преживеят най-личните и красиви емоции на хората.
Sophia Capulet
Sophia Capulet
2020-03-06
Уникален екип, усмихнати и чаровни, много много талантливи, и с умението да предразполагат хората пред обектива да бъдат естествени и да се чувстват като у дома си. Много успехи и дерзайте.
Plamena Nikolova
Plamena Nikolova
2020-03-06
Много мили и слънчеви хора! Аз и моето семейство сме благодарни за прекрасното отношение и професионализъм!

ЧЗВ

Често задавани въпроси

Тук ще предоставим отговори на често задаваните въпроси, които бъдещите родители ни задават относно заснемането на бременната фотосесия.

Най-добре е да се планира фотосесията между 28-та и 36-та седмица от бременността.

  • Препоръчително е да изберете удобни и елегантни дрехи, които подчертават коремчето.

Разбира се, присъствието на бащата добавя специално усещане към снимките.

  • Фотосесиите могат да бъдат както на открито, така и в студио, в зависимост от вашите предпочитания.

Обикновено фотосесията трае около 1-2 часа.

Можете да включите аксесоари като бебешки обувки, ултразвукови снимки или специални бижута за допълнително усещане за личност в снимките.

Запитване за Бременна Фотосесия

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.