...

YOUR MOMENT

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Портрети
  • Деца
  • Мода

Кръщене

Специален Ден, Заслужаващ Незабравими Спомени с Your Moment

Кръщенето е един от най-светлите и вълнуващи моменти в живота на всяко дете и неговото семейство. В „Your Moment“ ние разбираме значимостта на този ден и се стремим да уловим всеки уникален момент, всяка усмивка и всички тържествени мигове, които съпровождат този светъл празник. Нашата мисия е да превърнем тези мигове в спомени, които ще бъдат ценени през целия живот и да създадем визуален разказ, който да бъде споделян и пренасян през поколенията.

Кръщене 2022

След като сте се потопили в нашата галерия, искаме да продължим да споделяме с вас нашата страст към заснемането на тези неповторими моменти. Всеки поглед, всяка малка ръчичка и крачка са частица от една уникална история, която ние желаем да запечатаме за вас. В „Your Moment“ ние се посвещаваме на създаването на истински, автентични и емоционални изображения, които да отразяват радостта и вълнението на деня на кръщенето.

Запитване за Заснемане на Кръщене с Your Moment

Вашият ден заслужава да бъде запечатан с любов и внимание към детайла. В „Your Moment“ ние сме тук, за да уловим всеки специален момент от деня на кръщенето и да създадем спомени, които ще бъдат ценени завинаги. Моля, попълнете формата по-долу, за да обсъдим вашите идеи и визии за този важен ден. Нашите специалисти ще се свържат с вас, за да обсъдят всеки аспект от предстоящото събитие и да гарантират, че вашите спомени ще бъдат запечатани по най-красивия и емоционален начин.

Ellie Krusteva
Ellie Krusteva
2023-06-30
Запечатаха красиви моменти по толкова естествен и ненатрапчив, същевременно артистичен начин! Гъвкави, любезни, професионалисти ❤️ От едни безкрайно благодарни клиенти 🙏
Meglena Petrova
Meglena Petrova
2023-06-13
Творчески поглед, професионален почерк, деликатно и топло отношение! Впечатляващо качество, цветове и кадри! Сърдечно благодарим, Тони и Дидо, че запечатахте незабравимия бал на дъщеря ни в палитра от вълшебни снимки! Бъдете здрави и продължавайте да творите красоти!
Mim К.
Mim К.
2021-09-09
Лесна и бърза комуникация и професионализъм. Чудесна работа, всички снимки от нашето събитие са много хубави. Препоръчвам!
Denitsa Popova
Denitsa Popova
2020-09-02
Благодарим Ви, че бяхте част от нашата сватба и ни помогнахте да запечатаме в красиви снимки нашата любов! 💒 Препоръчваме горещо на всеки, който търси отдадени професионалисти, подхождащи с внимание към детайлите и старание да уловят всяка усмивка! Страхотни сте и нямаме търпение да работим отново заедно за бъдещи събития 💕🥰
Пламена Коцева
Пламена Коцева
2020-03-23
Препоръчвам с две ръце!!! Имаме няколко семейни студийни фотосесии, доверихме им се и за заснемане кръщенето на дъщеричката ни и от цялата работа стана така, че всеки път след като ми изпратеха снимките, дни наред ги прелиствах, и не можех да преценя кои най-много ми харесват, защото всички кадри бяха СТРАХОТНИ! Това наистина са едни прекрасни млади, амбициозни, идейни и слънчеви хора! Отношението им към децата е толкова мило, винаги с усмивка... Много внимателни, много търпеливи! В това море от фотографи, мисля, че е важно човек да успее да открие онези, които не просто "снимат" дадено събитие а-ла репортаж, а наистина успяват да уловят и преживеят най-личните и красиви емоции на хората.
Sophia Capulet
Sophia Capulet
2020-03-06
Уникален екип, усмихнати и чаровни, много много талантливи, и с умението да предразполагат хората пред обектива да бъдат естествени и да се чувстват като у дома си. Много успехи и дерзайте.
Plamena Nikolova
Plamena Nikolova
2020-03-06
Много мили и слънчеви хора! Аз и моето семейство сме благодарни за прекрасното отношение и професионализъм!
Plamena Ilieva
Plamena Ilieva
2020-03-06
Страхотни професионалисти! Предразполагат чудесно за снимки и декорите са винаги много готини. Препоръчвам ги с 2 ръце, всеки декември сме при тях за коледната ни семейна фото сесия. 🙂
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.